Sony Ericsson W950i in detaliu

2.680 ori
<b>Sony Ericsson W950i in detaliu</b>Modelul tri-band cu 3G W950i de la Sony Ericsson este ca si M600i, un terminal de mici dimensiuni (106mm lungime, 54mm latime, 15mm grosime si greutate de 112g). Intr-o nuanta numita de producatori Mystic Purple, telefonul ne face sa ne intrebam daca...

Modelul tri-band cu 3G W950i de la Sony Ericsson este ca si M600i, un terminal de mici dimensiuni (106mm lungime, 54mm latime, 15mm grosime si greutate de 112g). Intr-o nuanta numita de producatori Mystic Purple, telefonul ne face sa ne intrebam daca merita 1600 RON. Raspunsul mai jos:

Tintind in mod clar un public pasionat de muzica, dupa cum puteti observa prin brandingul Walkman, telefonul le va da acestora si posibilitatea de a-si stoca mii de melodii cu ajutorul a 4GB de memorie flash. Atat de multa memorie pe un telefon mobil poate surprinde, dar nu si daca-l comparati cu un iPod nano de nivel mediu. Cantitatea de memorie mentionata vine cu un pret totusi, caci nu puteti folosi extensii de memorie interna cum ar fi cardurile de memorie flash.

Nu putem vorbi de un terminal music player fara sa mentionam viata bateriei, iar W950i va poate oferi doar 7 ore de muzica, in comparatie cu cele 10 ore ale modelului M600i. Calitatea si volumul sunetului sunt rezonabile si puteti chiar alege "mood"-uri pentru cantece: trist, vesel, plin de energie sau relaxat. W950i dispune si de o antena FM radio, care se poate conecta la 20 de posturi.

Un defect al telefonului este reprezentat de faptul ca slotul pentru incarcarea bateriei este acelasi cu cel pentru casti, deci nu veti putea asculta muzica in timp ce incarcati bateria. Am mentionat 3G la inceput, dar telefonul nu suporta functia de video call, neavand camera! Ne putem totusi consola cu browserul de calitate, care poate vizualiza site-uri in mod fullscreen. Mai merita mentionate doar ecranul de 2.6 inch cu rezolutie 240x320 pixeli si capacitatea de sincronizare cu PC-ul a acestui terminal.

Modelul prezentat mai sus isi atrage publicul prin memoria sa de 4GB dar dezamageste prin lipsa camerei si durata bateriei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×