iPhone trece oceanul in 2008 si va fi oferit cu tehnologia 3G incorporata!

936 ori
<b>iPhone trece oceanul in 2008 si va fi oferit cu tehnologia 3G incorporata!</b>Chiar daca primul model de iPhone nu a fost inca pus in comert, Apple pregateste deja urmatorul model, cu 3G wireless instalat. O celebra firma suedeza a primit asigurari de la un reprezentant Apple ca modelul iPhone ne va vizita in septembrie, acest an,...

Chiar daca primul model de iPhone nu a fost inca pus in comert, Apple pregateste deja urmatorul model, cu 3G wireless instalat. O celebra firma suedeza a primit asigurari de la un reprezentant Apple ca modelul iPhone ne va vizita in septembrie, acest an, in timp ce varianta 3G va debarca in ianuarie 2008.

Lansarea unui nou model iPhone atat de curand dupa prima lansare, poate indica faptul ca noua varianta vine cu niste corectari ale defectelor modelului precedent. Apple deja anuntase planuri pentru implementarea tehnologiei 3G, facand mult tam-tam in legatura cu lansarea europeana a primului iPhone din luna iunie a acestui an. Problema este ca firma folosita de iPhone ca provider, reteaua AT&T este de tip 2G, care nu reprezinta o conexiune destul de rapida pentru utilizatori, amintind de vitezele dial-up.

3G este un cu totul alt serviciu oferind viteze de downstream de 800Kbps si viteze de upstream de 400Kbps. De asemenea tehnologia mentionata anterior face posibila anumite actiuni, care erau imposibile cu 2G, cum ar fi uploadul de poze de mari dimensiuni in atasamentele mailurilor. Alegerea facuta de Apple la capitolul retele de telefonie va obliga firma sa foloseasca o forma particulara de 3G cunoscuta cu HSDPA (High Speed Download Packet Access).

De ce nu a fost dotat primul model cu HSDPA? Raspunsul este simplu: serviciul avea acoperire limitata in SUA, dar in Europa lucrurile stau total altfel, datorita popularitatii retelelor 3G de mare viteza.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×