UTOK lansează smartphone-ul Dorel 3S; se dublează memoria RAM de pe modelul predecesor

1.484 ori
<b>UTOK lansează smartphone-ul Dorel 3S; se dublează memoria RAM de pe modelul predecesor</b>În gama companiei UTOK avem în acest moment și seria de terminale Dorel, gamă inedită din punct de vedere al numelui folosit aici ce atrage atenția publicului. De astăzi avem un nou membru în gamă, pe numele său UTOK Dorel 3s - smartphone ce vine cu 1 GB

Unul dintre cele mai inedite terminale din portofoliul companiei UTOK este cu siguranță modelul Dorel, și asta prin prisma numelui său ieșit din comun pentru un asemenea terminal smart. De-a lungul ultimului an au fost lansate câteva modele din această serie, iar de astăzi se alătură și UTOK Dorel 3S.

Acest din urmă terminal păstrează formatul deja cunoscut de la modelul Dorel 3, dar aduce în schimb un pachet hardware puțin diferit. Astfel, memoria RAM crește de la 512 MB la 1 GB pe această versiune, în timp ce memoria internă beneficiază la rândul său de un boost de la 4 GB la 8 GB de această dată.

Printre celelalte specificații ale sale avem un display de 3.5 inch cu rezoluție 320 x 480 pixeli, un procesor dual-core de 1.3 GHz, suport microSD, conectivitate 3G și o baterie de 2000 mAh. Dar nu specificațiile sunt punctul forte aici, ci gradul sporit de rezistență a terminalului la diferite situații întâlnite.

Beneficiem de standardul de certificare IP67 ce ne asigură de faptul că telefonul va funcționa fără probleme chiar și atunci când este expus unui mediu umed, ploii, sau unui mediu plin de praf precum zonele de construcții. De asemenea, UTOK Dorel 3S aduce o carcasă rugged cu suprafață cauciucată prin care se asigură aderența perfectă în orice condiții.

Deși memoria RAM și cea internă se dublează, prețul acestui produs rămâne de 599 lei (preț pe care l-am avut la debut și pentru Dorel 3). În cazul în care doriți să aflați mai multe despre aces terminal, puteți acces pagina utok.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×