UTOK anunță smartphone-ul Dorel 4; device rugged cu baterie de 4500 mAh și certificare IP68

1.485 ori
<b>UTOK anunță smartphone-ul Dorel 4; device rugged cu baterie de 4500 mAh și certificare IP68</b>Astăzi, compania autohtonă UTOK are plăcerea de a dezvălui un nou smartphone din seria Dorel, mai precis modelul mid-range Dorel 4. Acest din urmă este un device de tip rugged ce sosește cu certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, dar...

Astăzi, compania autohtonă UTOK are plăcerea de a dezvălui un nou smartphone din seria Dorel, mai precis modelul mid-range Dorel 4. Acest din urmă este un device de tip rugged ce sosește cu certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, dar și cu un display IPS protejat de Corning Gorilla Glass.

Ca dotări avem un display IPS de 4 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. La pachet se află și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli, cât și un senzor frontal de 1.3 megapixeli.

Desigur, principalul atuu al lui UTOK Dorel 4 este rezistența sporită, acest model având o carcasă rugged din cauciuc ce asigură protecție împotriva șocurilor de până la 1.2 metri. De asemenea, standardul IP68 protejează telefonul de praf și imersii în apa de până la 1.2 metri, timp de aproximativ 40 minute.

UTOK Dorel 4 vine și cu funcția SOS, dar și cu o baterie de 4500 mAh care ne promite o autonomie de până la 30 zile în stand-by, sau până la 17 ore în modul convorbire. Acest device oferă conectivitate 3G, WiFi, GPS, și Bluetooth 4.0. Ca OS avem Android 4.4 KitKat fără modificări prea mari aduse.

Prețul acestui smartphone este de 1.299 lei prin intermediul magazinelor partenere și pe site-ul utok.ro. Dacă veți achiziționa device-ul în perioada 15 - 21 octombrie, veți primi cadou și un ciocan Stanley Graphite, în limita stocului disponibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×