NVIDIA lanseaza GeForce 8800 Ultra

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 2.117 ori
<b>NVIDIA lanseaza GeForce 8800 Ultra</b>Inca o zi, inca un anunt despre &ldquo;cea mai rapida placa grafica din lume&rdquo;. De data aceasta este vorba despre GeForce 8800 Ultra si gamerii adevarati ar fi bine sa-si faca economii daca vor sa joace titlurile care sunt pe cale sa se lanseze....

Inca o zi, inca un anunt despre “cea mai rapida placa grafica din lume”. De data aceasta este vorba despre GeForce 8800 Ultra si gamerii adevarati ar fi bine sa-si faca economii daca vor sa joace titlurile care sunt pe cale sa se lanseze.

Nvidia afirma ca noua sa placa grafica va fi cu pana la 15% mai rapida decat precedentul model, 8800 GTX. 8800 Ultra va sosi echipata cu 786MB de memorie onboard si va fi compatibila cu Direct X 10, fiind pregatita special pentru jocuri ca Lost Planet: Extreme Condition, Age of Conan, Hellgate: London si "taticul tuturor" - Crysis.

Modelul Ultra va fi compatibil SLI si va avea 128 de shadere ca si GTX, dar acestea vor ajunge la o viteza de 612 Mhz in comparatie cu 575Mhz la precedenta placa video. 8800 Ultra va include porturi Dual DVI si o memorie DDR3 ce va ajunge la o incredibila viteza de 1080 Mhz, iar producatorii ne avertizeaza sa ne asteptam si la DDR4 cat de curand.

Lansarea noii placi va avea loc pe 15 mai, iar pretul putem spune ca este destul de rezonabil – 699 de euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×