Varianta mobila de Yahoo! acum si in limba romana

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 1.234 ori

Odata cu aflarea vestii ca Yahoo Romania se va lansa in aceasta vara, observam si ca portalul sau web, in versiunea mobila este acum disponibil in limba romana. Daca sunteti neradbatori sa vedeti un Yahoo! 100% romanesc pe mobil, mai aveti de asteptat...

Odata cu aflarea vestii ca Yahoo Romania se va lansa in aceasta vara, observam si ca portalul sau web, in versiunea mobila este acum disponibil in limba romana.

Daca sunteti neradbatori sa vedeti un Yahoo! 100% romanesc pe mobil, mai aveti de asteptat pana in iulie, cand continuturi locale vor fi de asemenea disponibile. Interfata serviciului este tradusa deja, ea putand fi accesata de pe orice terminal mobil cu meniu in limba romana. Exista si varianta de a accesa acest link, pentru a ajunge la varianta romana de Yahoo!

Yahoo! Mobile este o pagina compacta, cu numeroase stiri si functii, dar si foarte usor de personalizat. Portalul aminteste de versiunea destop, iar utilizatorii vor putea modifica fara problema lookul primei pagini, adaugand si fluxuri RSS, informatii meteo, spotive si bursiere. Va exista si o functie Social Pulse, care va va pastra in contact cu amicii de pe Twitter, Facebook sau Flickr.

Varianta mobila de Yahoo! acum si in limba romana

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×