Samsung Monte Slider (GT-E2550) si Monte Bar (GT-C3200), disponibile in noi imagini

Autor:  | Publicat în:  Samsung 18.049 ori
<b>Samsung Monte Slider (GT-E2550) si Monte Bar (GT-C3200), disponibile in noi imagini</b>Samsung a inregistrat un succes deosebit cu telefonul Corby si restul de modele din aceasta serie, astfel ca acum se pare ca si terminalul Monte va fi transformat intr-o mini-serie. La ora actuala, Monte este un singur terminal, S5620, dar contul Flickr...

Samsung a inregistrat un succes deosebit cu telefonul Corby si restul de modele din aceasta serie, astfel ca acum se pare ca si terminalul Monte va fi transformat intr-o mini-serie. La ora actuala, Monte este un singur terminal, S5620, dar contul Flickr al celor de la Samsung dezvaluie inca 2 modele Monte.

Este vorba de Monte Slider, cunoscut si ca Samsung GT-E2550 si Monte Bar (GT-C3200). Din pacate avem doar imagini cu aceste terminal si nu si specificatiile lor, dar daca ne luam dupa seria Corby, ne putem astepta ca aceste telefoane sa aiba specificatii similare cu primul model Monte.

Cel mai probabil vom afla primele detalii despre noile modele maine, odata cu debutul lui Mobile World Congress 2010, prilej cu care va fi lansat si primul telefon Bada OS.

Monte Bar (GT-C3200)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×