Philips Xenium X809, un nou telefon touch al companiei

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.702 ori
<b>Philips Xenium X809, un nou telefon touch al companiei</b>Suntem obisnuiti ca Philips sa ne prezinte telefoane Xenium cu specificatii moderate si baterii cu durata de viata impresionanta, dar iata in sfarsit si un nou model cu ecran touch, Xenium X809. Nu avem detalii despre acest handset, prezent in imaginea de...

Suntem obisnuiti ca Philips sa ne prezinte telefoane Xenium cu specificatii moderate si baterii cu durata de viata impresionanta, dar iata in sfarsit si un nou model cu ecran touch, Xenium X809.

Nu avem detalii despre acest handset, prezent in imaginea de mai sus, in afara faptului ca el vine cu o camera de 5 megapixeli. Observam si 2 taste touch sensitive prezente sub touchscreen-ul de dimensiuni rezonabile. Acesta fiind un model Xenium, ne asteptam ca durata de viata a bateriei sale sa fie atuul principal al telefonului.

Va vom informa in legatura cu specificatiile, pretul si data de lansare pentru Philips Xenium X809 de indata ce le aflam.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×