Ventura, noul serviciu audio/video cloud de la Microsoft, Înlocuitorul lui Zune?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.490 ori
<b>Ventura, noul serviciu audio/video cloud de la Microsoft, Înlocuitorul lui Zune?</b>Zune nu a primit prea multe actualizări de la Microsoft recent și iată că deja se vorbește despre un înlocuitor, ce ar putea purta numele de Venture. Vestea vine de la ZDNet, care a descoperit un proiect multimedia bazat pe soluții cloud și având...

Zune nu a primit prea multe actualizări de la Microsoft recent și iată că deja se vorbește despre un înlocuitor, ce ar putea purta numele de Venture. Vestea vine de la ZDNet, care a descoperit un proiect multimedia bazat pe soluții cloud și având brandingul "Ventura Media Services". Acesta se va axa pe PC-uri, televizoare și terminale mobile, aducând conținuturi media pe acestea.

Ca și în cazul zvonurilor despre Xbox 720, o posibilă nouă consolă Microsoft, Ventura a apărut pe web sub forma unor joburi postate în vara anului trecut. Acestea solicitau dezvoltatori software din Beijing sau Redmond, familiarizați cu platforma cloud Microsoft Azure. Două dintre posturi includeau Zune în descriere, indicii destul de clare cu privire la un viitor serviciu media cloud.

Având în vedere că Google și Apple și-au pregătit deja terenul pentru servicii similare (iar streamingul în Honeycomb arată excelent), ar fi cazul că Microsoft să se mobilizeze, pentru a prinde competiția din urmă. Poate și Nokia le va oferi o mână de ajutor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×