Un nou brevet acordat celor de la Microsoft pare a prezenta o tabletă de gaming

1.016 ori
<b>Un nou brevet acordat celor de la Microsoft pare a prezenta o tabletă de gaming</b>Prin intermediul brevetelor avem șansa să aflăm la ce noi terminale sau tehnologii lucrează producătorii din zona tech. Astăzi descoperim că gigantul Microsoft ar urma să aducă pe piață o tabletă de gaming, aceasta fiind detaliată printr-o serie de schițe

Biroul de Brevete și Trademark US a acordat de curând un nou brevet celor de la Microsoft, de această dată fiind vorba despre o aplicație prin care se înregistrează design-ul pentru un dispozitiv chiar interesant. Deși nu ne sunt oferite detalii extra cu privire la acest model afișat în schițele de mai jos, la prima vedere s-ar părea că avem de-a face cu o nouă tabletă Surface, una de gaming de această dată.

Brevet Microsoft

Acest produs este identificat de către Microsoft drept un device cu display, fără a da măcar un indiciu referitor la menirea sa. Printre detaliile ce se observă din imagini, avem prezența unui slot misterios în partea din stânga, respectiv o pereche de difuzoare stereo ce sunt plasate în stânga și dreapta - fiind puțin înclinate către partea frontală cel mai probabil cu scopul de a oferi o experiență audio mai captivantă pentru utilizator. 

Brevet Microsoft

Pe partea din spate a dispozitivului avem și ceea ce pare a fi un stand special pentru plasarea tabletei pe o suprafață dreaptă și utilizarea acestui mod pentru vizionarea de conținut video. Există și posibilitatea să avem de-a face aici cu un monitor mai degrabă, dar cum brevetul nu conține informații detaliate, posibiltățile sunt numeroase. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×