Un nou brevet acordat celor de la Microsoft pare a prezenta o tabletă de gaming

963 ori
<b>Un nou brevet acordat celor de la Microsoft pare a prezenta o tabletă de gaming</b>Prin intermediul brevetelor avem șansa să aflăm la ce noi terminale sau tehnologii lucrează producătorii din zona tech. Astăzi descoperim că gigantul Microsoft ar urma să aducă pe piață o tabletă de gaming, aceasta fiind detaliată printr-o serie de schițe

Biroul de Brevete și Trademark US a acordat de curând un nou brevet celor de la Microsoft, de această dată fiind vorba despre o aplicație prin care se înregistrează design-ul pentru un dispozitiv chiar interesant. Deși nu ne sunt oferite detalii extra cu privire la acest model afișat în schițele de mai jos, la prima vedere s-ar părea că avem de-a face cu o nouă tabletă Surface, una de gaming de această dată.

Brevet Microsoft

Acest produs este identificat de către Microsoft drept un device cu display, fără a da măcar un indiciu referitor la menirea sa. Printre detaliile ce se observă din imagini, avem prezența unui slot misterios în partea din stânga, respectiv o pereche de difuzoare stereo ce sunt plasate în stânga și dreapta - fiind puțin înclinate către partea frontală cel mai probabil cu scopul de a oferi o experiență audio mai captivantă pentru utilizator. 

Brevet Microsoft

Pe partea din spate a dispozitivului avem și ceea ce pare a fi un stand special pentru plasarea tabletei pe o suprafață dreaptă și utilizarea acestui mod pentru vizionarea de conținut video. Există și posibilitatea să avem de-a face aici cu un monitor mai degrabă, dar cum brevetul nu conține informații detaliate, posibiltățile sunt numeroase. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×