Verizon va obtine Adobe Flashcast in a doua jumatate a lui 2007

Autor:  | Publicat în:  Verizon 1.396 ori
<b>Verizon va obtine Adobe Flashcast in a doua jumatate a lui 2007</b>Verizon Wireless incearca sa revina prin atragerea de clienti care sa foloseasca mai mult serviciile de date wireless. Astfel, operatorul CDMA doreste sa aiba disponibile intotdeauna canale video pentru clientii sai si a ales platforma Adobe Flashcast...

Verizon Wireless incearca sa revina prin atragerea de clienti care sa foloseasca mai mult serviciile de date wireless.

Astfel, operatorul CDMA doreste sa aiba disponibile intotdeauna canale video pentru clientii sai si a ales platforma Adobe Flashcast pentru a implementa pe piata aceasta viziune.

Aceasta va fi lansata undeva in a doua jumatate a anului si va activa "canale" pentru clientii Verizon Wireless din zonele de sport, divertisment, meteo, stiri si altele. Asteptam sa aflam cum s-a imbunatatit interfata de la serviciul video existent VCAST de la Verizon si care vor fi costurile.

Ne place ceea ce ofera Adobe prin serviciul Flashcast care este "fara limitarile si problemele serviciilor actuale de date de tip 'click and wait'". Da – poate va fi "click and instant video".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×