Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man este lansat oficial; iată cum arată telefonul și ambalajul său

2.568 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man este lansat oficial; iată cum arată telefonul și ambalajul său</b>După ce anterior primeam c&acirc;teva teasere referitoare la faptul că smartphone-ul Galaxy S6 Edge va primi o ediție exclusivistă Iron Man, iată că astăzi Samsung anunță oficial noul produs ce adoptă modificări &icirc;n special pe partea de...

După ce anterior primeam câteva teasere referitoare la faptul că smartphone-ul Galaxy S6 Edge va primi o ediție exclusivistă Iron Man, iată că astăzi Samsung anunță oficial noul produs ce adoptă modificări în special pe partea de design.

Întreg telefonul este îmbrăcat în nuanțe de roșu auriu, exact ca și costumul super-eroului Marvel.Totuși, schimbările sunt remarcate și pe partea software, unde avem parte de o temă specială Iron Man. Din câte aflăm, această ediție este una limitată ce sosește doar în versiunea cu 64 GB de stocare.

Atenția la detalii se observă și la pachetul în care sosește telefonul. În schimbul unei cutii compacte, Samsung a decis ca în cazul ediției limitate Iron Man să apeleze la un ambalaj premium ce include și un încărcator wireless personalizat. De asemenea, fiecare accesoriu este ambalat separat în cutie. 

În pachet vom mai primi și o husă transparentă. Pentru moment, se pare că Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man va fi disponibil doar în Coreea de Sud, China și Hong Kong. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×