Numere de telefon portabile prin PHARE si ANRCTI

1.344 ori
<b>Numere de telefon portabile prin PHARE si ANRCTI</b>Cu ajutorul sprijinului PHARE, ANRCTI este gata sa ofere utilizatorilor romani ai serviicilor de telefonie oportunitatea de a folosi numere portabile. Actiunea va fi realizata prin intermediul unui proiect european, in cadrul caruia se va instala, testa...

Cu ajutorul sprijinului PHARE, ANRCTI este gata sa ofere utilizatorilor romani ai serviicilor de telefonie oportunitatea de a folosi numere portabile.

Actiunea va fi realizata prin intermediul unui proiect european, in cadrul caruia se va instala, testa si da in folosinta un sistem compus dintr-o baza de date si o serie de solutii de comunicatii. Ce inseamna exact numere portabile, va intrebati. Ei bine, abonatii serviciilor de telefonie fixa sau mobila isi vor putea pastra numarul de telefon, chiar daca vor schimba furnizorul de servicii. Astfel, clientii vor avea o mai mare libertate de alegere si o constanta in folosirea unui numar preferat de-a lungul timpului.

Pentru punerea in aplicare a proiectului au fost implicate companiile UTI System, Porthus BV Belgium si Microsoft Romania. Contributia financiara PHARE este de 75% din suma totala, iar ANRCTI isi aduce aportul de 25%. Valoarea acestui proiect est de 582.432,98 euro (fara TVA), iar intreaga actiune va dura 6 luni, solutia de portabilitate intrand in functiune in primul trimestru al anului viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×