Vicepreşedintele Huawei, Yu Chengdong, afirmă că Mate 8 este un "iPhone 6s Plus al celor de la Huawei"

Autor:  | Publicat în:  Huawei 813 ori
<b>Vicepreşedintele Huawei, Yu Chengdong, afirmă că Mate 8 este un "iPhone 6s Plus al celor de la Huawei"</b>Aflăm cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă că Huawei are programat un eveniment pentru dată de 5 noiembrie, atunci c&acirc;nd va debuta procesorul Kirin 950, probabil odată cu Huawei Mate 8. &Icirc;ntre timp un oficial Huawei a confirmat existenţa...

Aflăm cu câteva zile în urmă că Huawei are programat un eveniment pentru dată de 5 noiembrie, atunci când va debuta procesorul Kirin 950, probabil odată cu Huawei Mate 8. Între timp un oficial Huawei a confirmat existenţa acestui model şi l-a numit chiar un "iPhone 6s Plus al celor de la Huawei".

Oficialul în cauză este Yu Chengdong, vicepreşedinte senior al companiei, care a acordat un interviu în cadrul unui eveniment axat pe fashion. El s-a declarat mulţumit de evoluţia lui Huawei Mate S pe piaţă şi a declarat că Huawei ar dori să imite strategia Apple, cu două modele flagship disponibile. Aparent domnul Yu a făcut o paralelă între iPhone 6s şi 6s Plus şi Huawei Mate S şi Mate 8.

Huawei Mate 8 ar urma să fie un phablet cu ecran de 6 inch Quad HD, procesor HiSilicon Kirin 950 şi o cameră de 21 de megapixeli. Terminalul va veni şi cu 3 sau 4 GB RAM, 32 GB stocare, o baterie de peste 4000 mAh şi din câte am înţeles va avea şi suport Force Touch. Mai multe detalii aflăm pe 5 noiembrie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×