Huawei Honor 8 ar urma să primească actualizări software la zi timp de 2 ani

1.000 ori
<b>Huawei Honor 8 ar urma să primească actualizări software la zi timp de 2 ani</b>Huawei a devenit în ultimul an unul dintre brandurile de încredere când vine vorba de actualizări software oferite la timp. Am văzut Android Marshmallow sosind la intervalele promise pe terminalele de top ale companiei, iar recent un build beta Android 7.

Huawei a devenit în ultimul an unul dintre brandurile de încredere când vine vorba de actualizări software oferite la timp. Am văzut Android Marshmallow sosind la intervalele promise pe terminalele de top ale companiei, iar recent un build beta Android 7.0 a fost testat pe Huawei P9. Acum aflăm că posesorii de modele Honor 8 au promise actualizări timp de 2 ani.

Probabil totul se trage de la colaborarea Huawei - Google pentru a crea modelul Nexus 6P, care s-a lăsat cu siguranţă cu câteva privilegii şi pentru chinezi. În fine, Taylor Wimberly, product manager Huawei este cea care a anunţatHonor 8 va primi suport pentru actualizări software livrate cât mai rapid şi complet timp de 24 de luni după lansare.

Mai mult decât atât, toate handset-urile din gama Honor care vor sosi după Honor 8 vor primi acelaşi tratament. 2016 e anul care marchează un angajament Huawei către fanii şi clienţii săi de a oferi actualizări cât mai rapide şi cel puţin odată la 3 luni în primul an. Fie că e vorba de bug fix-uri, actualizări de securitate sau de versiune Android, toate vor fi livrate fără cusur, cel puţin asta ni se promite.

Fragmentarea lui Android pe sute de device-uri e o problemă ce creează ecarturi uriaşe între producătorii de telefoane şi uneori chiar în cadrul unui brand, cu diferite sub-branduri. Se pare că Honor e bine plasat aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×