Viitoarele smartphone-uri ale companiei chineze Zopo vor veni cu 3 GB RAM, Color OS și display-uri Quad HD

814 ori
<b>Viitoarele smartphone-uri ale companiei chineze Zopo vor veni cu 3 GB RAM, Color OS și display-uri Quad HD</b>Una dintre companiile chineze producătoare de smartphone-uri cu dotări high-end și prețuri accesibile despre care am aflat de curând este și Zopo, companie ce a dezvăluit de curând unele dintre specificațiile ce vor fi introduse pe următoarele...

Una dintre companiile chineze producătoare de smartphone-uri cu dotări high-end și prețuri accesibile despre care am aflat de curând este și Zopo, companie ce a dezvăluit de curând unele dintre specificațiile ce vor fi introduse pe următoarele terminale.

Printre acestea se numără display-uri Quad HD cu rezoluție 2560x1440 pixeli, 3 GB RAM, conectivitate LTE 4G, procesoare hexa-core sau posibilitatea de a rula interfețe personalizate ca și ColorOS, MIUI sau Flyme.

De asemenea, aflăm și faptul că un presupus model Zopo ZP1000 a fost zărit pe internet rulând interfața MIUI, device ce avea la interior un procesor hexa-core MediaTek MT6591. Rămâne de văzut cum vor arăta aceste noi flagship-uri Zopo și desigur ne așteptăm ca prețul de achiziție să rămână unul destul de accesibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×