Robert Downey Jr se bărbierește pentru o reclamă HTC one M8 care nu are sens (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.124 ori
<b>Robert Downey Jr se bărbierește pentru o reclamă HTC one M8 care nu are sens (Video)</b>HTC One M8 a fost deja primit destul de bine de revieweri, care i-au acordat note mari și i-au apreciat mai toate funcțiile și dotările. Ei bine, exact când credeam că acest telefon nu mai are nevoie de nici o prezentare sau reclama apare Robert...

HTC One M8 a fost deja primit destul de bine de revieweri, care i-au acordat note mari și i-au apreciat mai toate funcțiile și dotările. Ei bine, exact când credeam că acest telefon nu mai are nevoie de nici o prezentare sau reclama apare Robert Downey Jr cu un clip promoțional inutil.

Dacă reclama cu Gary Oldman și "bla bla bla" la acest telefon mi s-a părut bizară, cea cu Robert Downey Jr nu are nici un sens. El apare pe ecran cam un minut și se lauda pe sine, pentru că apoi să ne amintească faptul că HTC One a primit o grămadă de premii, iar One M8 e și mai bun. Apoi o da în engleza veche și ne amenința să cumpărăm handsetul.

Downey a mai promovat si HTC One anul trecut in cadrul unor campanii care ar fi facut parte dintr-o miscare de advertising in valoare de 1 miliard de dolari. Există 4 tipuri de reclamă la orice produs care dau întotdeauna lovitura: cele pe bază de emoție, reclamele virale, reclamele în care se râde de un produs rival și reclamele cu foarte mulți bani în spate și scenariu de film. Acest clip pare unul low budget, dar sigur a costat milioane de dolari, risipiți în vânt pentru un ego care nu merită. Vouă cum vi se pare reclamă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×