Numele de cod pentru viitoarele smartphone-uri Nexus ar fi S1 și M1

727 ori
<b>Numele de cod pentru viitoarele smartphone-uri Nexus ar fi S1 și M1 </b>Direct din partea celebrului leaker Evan Blass sosește astăzi o informație foarte interesantă în mediul online, și anume aceea ce face referire la numele de cod pe care smartphone-urile Nexus din acest an le vor purta. Acestea sunt S1 și M1, prescurtări

De ceva vreme circulă pe web și informația potrivit căreia HTC s-ar afla în spatele dezvoltării noilor terminale Nexus pe care Google se pregătește să le aducă în acest an pe piață, cel mai probabil în toamnă. Astăzi, @evleaks vine cu un detaliu referitor la aceste noi terminale, mai precis cu numele de cod a acestora.

Se pare că Google pregătește două smartphone-uri pentru acest an, modele ce poartă numele de cod S1 și M1. Aparent aceste nume de cod ar fi de fapt o prescurtate pentru Marlin și Sailfish, dar în afară de acest detaliu nu se știe altceva până în acest moment.

Putem doar presupune că specificațiile unuia dintre aceste smartphone-uri, vor fi unele din categoria high-end, procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 urmând a fi adus la pachet. Desigur, telefoanele vor rula din fabrică noua versiune Android 7.0 - update ce ni se va dezvălui în cadrul Google I/O de luna viitoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×