Numele de cod pentru viitoarele smartphone-uri Nexus ar fi S1 și M1

715 ori
<b>Numele de cod pentru viitoarele smartphone-uri Nexus ar fi S1 și M1 </b>Direct din partea celebrului leaker Evan Blass sosește astăzi o informație foarte interesantă în mediul online, și anume aceea ce face referire la numele de cod pe care smartphone-urile Nexus din acest an le vor purta. Acestea sunt S1 și M1, prescurtări

De ceva vreme circulă pe web și informația potrivit căreia HTC s-ar afla în spatele dezvoltării noilor terminale Nexus pe care Google se pregătește să le aducă în acest an pe piață, cel mai probabil în toamnă. Astăzi, @evleaks vine cu un detaliu referitor la aceste noi terminale, mai precis cu numele de cod a acestora.

Se pare că Google pregătește două smartphone-uri pentru acest an, modele ce poartă numele de cod S1 și M1. Aparent aceste nume de cod ar fi de fapt o prescurtate pentru Marlin și Sailfish, dar în afară de acest detaliu nu se știe altceva până în acest moment.

Putem doar presupune că specificațiile unuia dintre aceste smartphone-uri, vor fi unele din categoria high-end, procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 urmând a fi adus la pachet. Desigur, telefoanele vor rula din fabrică noua versiune Android 7.0 - update ce ni se va dezvălui în cadrul Google I/O de luna viitoare. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×