Numele de cod pentru viitoarele smartphone-uri Nexus ar fi S1 și M1

756 ori
<b>Numele de cod pentru viitoarele smartphone-uri Nexus ar fi S1 și M1 </b>Direct din partea celebrului leaker Evan Blass sosește astăzi o informație foarte interesantă în mediul online, și anume aceea ce face referire la numele de cod pe care smartphone-urile Nexus din acest an le vor purta. Acestea sunt S1 și M1, prescurtări

De ceva vreme circulă pe web și informația potrivit căreia HTC s-ar afla în spatele dezvoltării noilor terminale Nexus pe care Google se pregătește să le aducă în acest an pe piață, cel mai probabil în toamnă. Astăzi, @evleaks vine cu un detaliu referitor la aceste noi terminale, mai precis cu numele de cod a acestora.

Se pare că Google pregătește două smartphone-uri pentru acest an, modele ce poartă numele de cod S1 și M1. Aparent aceste nume de cod ar fi de fapt o prescurtate pentru Marlin și Sailfish, dar în afară de acest detaliu nu se știe altceva până în acest moment.

Putem doar presupune că specificațiile unuia dintre aceste smartphone-uri, vor fi unele din categoria high-end, procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 urmând a fi adus la pachet. Desigur, telefoanele vor rula din fabrică noua versiune Android 7.0 - update ce ni se va dezvălui în cadrul Google I/O de luna viitoare. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×