VirnetX dă din nou În judecată Apple după ce a câștigat procesul pentru FaceTime

929 ori
<b>VirnetX dă din nou În judecată Apple după ce a câștigat procesul pentru FaceTime</b>Mai țineți minte compania care a învins Apple la tribunal pentru brevetele asupra lui FaceTime? Ei bine, judecătorul le-a acordat o decizie care implică plata a 368.2 milioane de dolari, iar acum compania VirnetX a pornit încă un proces împotriva...

Mai țineți minte compania care a învins Apple la tribunal pentru brevetele asupra lui FaceTime? Ei bine, judecătorul le-a acordat o decizie care implică plata a 368.2 milioane de dolari, iar acum compania VirnetX a pornit încă un proces împotriva gigantului din Cupertino.

VirnetX afirmă că implementarea Apple a lui FaceTime, celebra aplicație de videochat a creatorului lui iPhone îi încalca brevetele. Nouă plângere implica 4 brevete, care se referă la aceeași tehnologie, dar de această dată produsele acuzate sunt iPhone 5, iPad Mini și noile generații de iPod Touch și iPad, plus cele mai noi computere Macintosh. Acestea nu au fost incluse în precedentul proces încheiat pe 6 noiembrie deoarece sunt produse prea noi. VirnetX a mai câștigat procese importante în trecut, Microsoft plătindu-le 200 de milioane de dolari pentru două brevete.

Același "troll de brevete" mai are 2 cazuri deschise contra Cisco și Avaya, dar a ajuns și la înțelegeri cu companii precum NEC. Dacă mai continua în acest ritm, compania buclucașă risca să își facă un dușman din Apple... sau să fie cumpărată de aceștia pentru a-i liniști o dată pentru totdeauna.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×