Samsung Ativ S preview - un Galaxy S III cu Windows Phone 8... și ceva mai mult! (Video)

2.812 ori
<b>Samsung Ativ S preview - un Galaxy S III cu Windows Phone 8... și ceva mai mult! (Video)</b>Dacă v-ați dorit vreodată o versiune diferită de Galaxy S III, eventual una cu Windows Phone la bord, Samsung are o alternativă: modelul Ativ S. Acesta ne-a fost oferit în teste chiar de către Samsung și rezultatul este un prim preview, pe care...

Dacă v-ați dorit vreodată o versiune diferită de Galaxy S III, eventual una cu Windows Phone la bord, Samsung are o alternativă: modelul Ativ S. Acesta ne-a fost oferit în teste chiar de către Samsung și rezultatul este un prim preview, pe care îl vedeți prin intermediul unui clip video mai jos.

Avem de-a face aici cu primul smartphone Windows Phone 8 anunțat oficial, chiar înainte ca Nokia Lumia 920 sau HTC 8X să fie prezentate. Samsung Ativ S costă 560 de euro (cel puțin în Marea Britanie) și vine cu un display de 4.8 inch, exact ca și hitul Galaxy S III. Telefonul vine la pachet cu o pereche de căști albe și comode, dopuri pentru căști, încărcător și cablu USB. De remarcat designul sau atractiv și capacul "faux metal" (imitație de metal) care acoperă bateria. Acesta este de fapt un material plastic foarte rezistentat și totuși flexibil.

Samsung Ativ S

Sub capac se ascunde un slot microSD, în sfârșit o dotare mult dorită pe terminalele Windows Phone. Acest model dispune de un ecran Super AMOLED HD, iar handsetul măsoară 8.7 mm în grosime și cântărește 135 de grame, cu 50 mai puțin decât Nokia Lumia 920. Telefonul stă excelent în mână și mi-a lăsat impresia că e mai compact decât Galaxy S III, deși are aceeași diagonală. Avem la dispoziție și un buton dedicat pentru camera de 8 megapixeli, iar la interior avem un procesor dual core Snapdragon de 1.5 GHz.

Terminalul aduce și o baterie Li-Ion de 2300 mAh, cameră frontală de 1.9 megapixeli slot microSIM și NFC. Prima impresie despre acest smartphone este excelentă și el promite mult încă de pe acum. Vom reveni cu o recenzie detaliată în următoarele zile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×