Review LG Nexus 4: ce zic marile site-uri!

Autor:  | Publicat în:  LG 2.993 ori
<b>Review LG Nexus 4: ce zic marile site-uri!</b>După cum bine știți săptămâna trecută Google a anunțat oficial mult așteptatul sau telefon Nexus de nouă generație, LG Nexus 4. și asta după multe scăpări de specificații, benchmark-uri, sample-uri foto și chiar un review detaliat în...

După cum bine știți săptămâna trecută Google a anunțat oficial mult așteptatul sau telefon Nexus de nouă generație, LG Nexus 4. și asta după multe scăpări de specificații, benchmark-uri, sample-uri foto și chiar un review detaliat în Rusia. Ei bine acum telefonul a ajuns pe mâna marilor site-uri și bloguri tech și vom vedea ce au acestea de zis despre noul venit. Toți apreciază experienta oferită de Android 4.2, designul telefonului, dar amintesc și de unele defecte, precum lipsa conectivității 4G LTE, sau volum prea scăzut al convorbirilor.

5) Review CNET: funcționare excelentă, performanța de top, lipsa de 4G

Lynn La de la CNET remarcă din start faptul că LG Nexus 4 are un preț competitiv și că oferă experienta Android 4.2 Jelly Bean nealterată de personalizări software inutile. Procesorul quad core Snapdragon S4 Pro este lăudat, ca și noile funcții ale camerei. Din păcate designul este "neinspirat", volumul convorbirilor prea scăzut și lipsa de conectivitate 4G LTE trage în jos handsetul. și totuși prețul foarte bun și performanță fantastică fac din acest model un must buy, iar un fan Android nu se poate lipsi de el. Google Now devine acum mai precis cu sugestii și indicații pentru transport la fiecare utilizare. Interfața camerei lui LG Nexus 4 este descrisă drept "mai minimaista ca oricând", cu opțiuni că geotagging, flash, zoom digital de 3.9x și 5 moduri de balans al albului.

Telefonul bootează în 23 de secunde, camera pornește în 1.82 secunde, iar LG Nexus 4 primește nota 7.8 din 10.

Review Gizmodo: Android pur, la puterea a doua

4) Review Gizmodo: Android pur, la puterea a doua

Cei de la Gizmodo se declară foarte încântați de acest frate geamăn al lui LG Optimus G. Editorul Brent Rose apreciază designul rotunjit și prietenos al acestui telefon și chiar și panoul din spate, care e glossy datorită unui strat din sticlă. Camera de 8 megapixeli din spate e foarte discret integrată, fiind greu de observat la o privire rapidă. Acesta este primul telefon Android pregătit pentru încărcare wireless fără vreo personalizare specială. Experiența de captură foto și video a fost schimbată dramatic față de Galaxy NExus, se pare. Aplicația camerei este minimalista și pune la dispoziție funcții că panorama, HDR, Photo Sphere, toate foarte ușor de accesat și la îndemână. Gizmodo lauda caii putere ai terminalului, adică cei 2 GB RAM care împreună cu procesorul quad core scot maximul din Project Butter.

Camera nu are lag absolut deloc, iar ecranul se vede excelent. Telefonul primește 4.5 steluțe din 5 de la Gizmodo.

Review The Verge: telefon excelent, lipsa conectivității LTE e absurdă

3) Review The Verge: telefon excelent, lipsa conectivității LTE e absurdă

Pentru The Verge și al său editor Joshua Topolsky un telefon Android de nouă generație este ca "un muscler car fără roți". Redactorul își amintește când l-a criticat pe iPhone 4S anul trecut pentru lipsa de suport LTE și face același lucru cu noul Nexus. Totuși, noul model este "o forță", cu o carcasă și design foarte solide, Android 4.2 un OS în sfârșit finisat și un preț excelent. La minusuri au amintit și de faptul că ecranul e ușor spălăcit la afișarea de imagini, iar spatele din sticla e predispus la crăpături. Telefonul a primit nota 8.3 din 10 și a fost menționată și o nouă funcție, Gesture Typing. Acesta este un fel de Swype, dar... fără Swype. La testul de baterie telefonul a obținut lejer 10 ore și 30 de minute de funcționare cu utilizare intensă și tot a rămas 45% liber din baterie.

Dacă vreți un telefon de nouă generație Android, acesta este răspunsul, asta dacă sunteți dispuși să sacrificați conectivitatea 4G LTE. Cam acesta e mesajul The Verge...

Review Engadget: preț fantastic, design foarte elegant, volum audio dezamăgitor

2) Review Engadget: preț fantastic, design foarte elegant, volum audio dezamăgitor

Brad Molen de la Engadget constată că în mod bizar acest super telefon scoate doar 4902 puncte în benchmark-ul Quadrant și 10.122 în AnTuTu, acestea nefiind numere impresionante. Ca de obicei, benchmark-urile au mai degrabă rol teoretic decât practic și nu spun cât de performant este cu adevărat un terminal mobil. Aflăm și că e foarte ușor ca praful sau alte mici particule să se înțepenească între marginea telefonului și sticla ecranului, deci un mic defect aici. Este amintită și fragilitatea părții din spate, fabricată din sticlă, care deși arăta fantastic, e predispusă la spargeri și crăpături. Terminalul e capabil de alimentare wireless prin tehnologie Qi și este lăudată și ideea meniului Quick Settings din Android 4.2.

Google Now a fost și el actualizat și căutarea vocală a fost adusă la un nou nivel, mai performant. Camera este foarte apreciată, iar per total telefonul, deși nu e perfect e foarte atractiv, mai ales la prețul sau mic.

Review Techcrunch: apreciat de pasionații Android, un must have pentru cei care vor telefon fără abonament

1) Review Techcrunch: apreciat de pasionații Android, un must have pentru cei care vor telefon fără abonament

Chris Velazco de la Techcrunch simte că LG Nexus 4 este un telefon pentru "puriștii Android", un must have dacă urâți să plătiți abonamente și rațe și vreți un telefon bun la preț rezonabil. Dacă în State telefonul costă doar 300 de dolari fără abonament, la noi ar trebui să coste măcar 400 de euro la retaileri, ceea ce nu ar fi chiar rău. în fine revenim la Techcrunch și aflăm că bateria nu i-a impresionat chiar atât de mult, obținând 5.5 ore de funcționare într-un test bizar: o buclă continuă de căutări de imagini pe Google. Totuși telefonul prinde o zi întreagă de utilizare banală de smartphone. Telefonul scoate un scor cu 300 de puncte mai bun decât iPhone 5 în benchmark-ul GeekBench 2, dacă va pasă de acest aspect.

Ecranul i-a dezamăgit pe cei de la Techcrunch când vine vorba de adâncimea negrului sau de culori, dar când vine vorba de alb și de unghiuri de vizualizare, veți fi mulțumiți. Per total un smartphone cu puține defecte, care ar putea să devină cu ușurință un preferat al publicului.

Observați că în toate aceste recenzii se amintește de preț, de cameră mai bună și de posibilitatea ca spatele din sticlă să se spargă. Performanța este lăudată, ca și noul Android 4.2 și trebuie să recunosc că telefonul sună din ce în ce mai bine. Defectul major este lipsă de conectivitate 4G LTE aici și urmează acum să așteptăm și noi telefonul în teste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×