VIVO iQOO devine oficial! Smartphone de gaming cu Snapdragon 855, 12 GB RAM și încărcare la 44W

1.395 ori
<b>VIVO iQOO devine oficial! Smartphone de gaming cu Snapdragon 855, 12 GB RAM și încărcare la 44W</b>Prima zi a lunii martie ne aduce iată și debutul oficial al smartphone-ului Vivo iQOO, acesta fiind totodată și primul telefon de gaming al companiei chineze de față. Avem de-a face cu un dispozitiv impresionant din punct

Prima zi a lunii martie ne aduce iată și debutul oficial al smartphone-ului Vivo iQOO, acesta fiind totodată și primul telefon de gaming al companiei chineze de față. Avem de-a face cu un dispozitiv impresionant din punct de vedere hardware, oferind dotări de top existente pe piață în momentul de față, de la procesorul Snapdragon 855 și până la cei 12 GB RAM pe care îi vedem și pe Galaxy S10+ de exemplu.

Vivo iQOO

Device-ul de aici vine într-o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc, sticlă cu gradient deosebit în spate și panou frontal cu decupaj picătură în zona superioară și per total muchii înguste în jurul ecranului. Apropo de ecran, acesta este unul Super AMOLED de 6.41 inch ce oferă rezoluție FHD+. Avem și scanner de amprente integrat în display.

Vivo iQOO oferă o cameră triplă în spate cu senzor principal de 12 mpx (tehnologie proprietară dual-pixel), senzor secundar ultra-wide Sony IMX263 de 13 mpx și un senzor triplu de 2 mpx pentru bokeh. Handset-ul se remarcă și prin răcirea pe bază de lichid și numeroasele funcții menite să îmbunătățească performanța în gaming: AI Turbo, Center Turbo, Net Turbo, Cooling Turbo, respectiv Game Turbo. 

Smartphone-ul mai aduce și baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 44W (de la 0 la 50% în 15 min), disponibilă doar pe variantele cu 8 sau 12 GB RAM. 

Prețuri:

  • 6 GB RAM + 128 GB stocare: 390 eur
  • 8 GB RAM + 128 GB stocare: 430 euro
  • 8 GB RAM + 256 GB stocare: 470 eur
  • 12 GB RAM + 256 GB stocare: 563 eur 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×