Nokia 9 Pureview îşi dezvăluie noi mostre foto fantastice, în condiţiile cele mai variate

2.214 ori
<b>Nokia 9 Pureview îşi dezvăluie noi mostre foto fantastice, în condiţiile cele mai variate</b>Nokia 9 Pureview a făcut o impresie plăcută în ultimele zile, odată cu debutul său la MWC 2019. Asta dacă nu ai tripofobie... Telefonul are 5 camere în spate, cu cele mai bune tehnologii de pe piaţă, de la Zeiss şi Light

Nokia 9 Pureview a făcut o impresie plăcută în ultimele zile, odată cu debutul său la MWC 2019. Asta dacă nu ai tripofobie... Telefonul are 5 camere în spate, cu cele mai bune tehnologii de pe piaţă, de la Zeiss şi Light. Am văzut deja o galerie impresionantă de mostre foto, iar acum apar unele noi, în condiţii variate.

Mostre foto Nokia 9 Pureview

De această dată pozele sunt realizate de o publicaţie din China, deci nu de fotografi afiliaţi HMD în vreun fel, garantând obiectivitatea. Macro-urile şi prim planurile arată fantastic, la nivel de DSLR şi detaliile acelor picături de apă de pe frunze sunt uimitoare.

Mostre foto Nokia 9 Pureview

Detaliile sunt fantastice şi la distanţă: uitaţi-vă la maşinile de la capăt de stradă în acea fotografie cu oraşul în cadru nocturn. Fotografiile cu gheaţă şi nori sunt dificile pentru orice telefon şi aparat foto, dar Nokia 9 Pureview se descurcă excelent. 

Mostre foto Nokia 9 Pureview

Contrastul şi dynamic range-ul sunt de dat exemplu la atelierele foto. Şi la textură lucrurile sunt fantastice, aşa cum ne arată fotografia cu picioarele de bebeluş. Fiecare cută a pielii şi felul în care pică lumina pe pielea rozalie sunt uimitoare. 

Mostre foto Nokia 9 Pureview

Şi focalizarea şi perspectiva se ating în mod ideal, aşa cum ne arată acel portret feminin nocturn. Sunt extrem de curios care va fi verdictul celor de la DxOMark în acest caz, pentru că eu văd aici un device care merită foarte multe puncte, peste cele 109 ale locului întâi. 

Nokia 9

Nu exclud să piardă puncte la zoom, eventual şi la Bokeh (deşi nu cred) şi încă nu ştim nimic despre filmare, pentru că nu am văzut mostre video. Nici selfie-uri nu am văzut încă, deci câteva rezerve tot avem. Şi totul la preţ de 699 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×