Nubia Red Magic 3 este acum oficial! Smartphone de gaming cu filmare 8K și sistem de răcire dual

1.289 ori
<b>Nubia Red Magic 3 este acum oficial! Smartphone de gaming cu filmare 8K și sistem de răcire dual</b>Printre cele mai proaspete telefoane de gaming apărute pe piață îl avem și pe Nubia Red Magic 3, smartphone recent introdus pe piața din China de către ZTE și care impresionează atât la nivel de look, cât și pe partea de specificații

Printre cele mai proaspete telefoane de gaming apărute pe piață îl avem și pe Nubia Red Magic 3, smartphone recent introdus pe piața din China de către ZTE și care impresionează atât la nivel de look, cât și pe partea de specificații. Avem aici de-a face cu un terminal de gaming cu adevărat deosebit care se remarcă și prin faptul că dispune de un sistem de răcire duală despre care aflați detalii în continuare.

Nubia Red Magic 3

Ei bine, este vorba despre un sistem care include atât răcire pe apă, cât și un ventilator fizic la interior cu o grilă de aerisire dedicată - setup care ajută la reducerea temperaturilor cu aproximativ 16 grade. Avem în prim plan un ecran AMOLED cu diagonala de 6.65 inch și rată de refresh de 90 Hz și HDR, panou ce ne oferă o rezoluție Full HD+.

Red Magic 3

Regăsim la interior puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 însoțit de până la 12 GB RAM pentru un multitasking eficient și de până la 256 GB spațiu de stocare flash. Primim un LED RGB în spate, baterie de 5000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 27W, scanner de amprente fizic și o cameră selfie de 16 megapixeli.

În spate avem tot un singur senzor foto, mai precis o unitate Sony IMX586 de 48 megapixeli cu deschidere f/1.7, bliț LED și suport pentru captură video slow-motion la 1920 fps. De asemenea, camera de față ar permite și filmarea la rezoluție 8K. Nubia Red Magic 3 beneficiază și de difuzoare stereo și de un motor de vibrații 4D pentru efecte ce pot fi customizate. Telefonul va debuta comercial din 3 mai și mai jos aveți prețurile practicate în China:

  • 6 GB RAM + 64 GB stocare: 385 eur
  • 8 GB RAM + 128 GB stocare: 470 eur
  • 12 GB RAM + 256 GB stocare: 575 eur 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×