Vivo iQOO Pro 5G primește o versiune limitată Batman cu ocazia aniversării a 80 de ani de la nașterea super-eroului

709 ori
<b>Vivo iQOO Pro 5G primește o versiune limitată Batman cu ocazia aniversării a 80 de ani de la nașterea super-eroului</b>Un trend pe care îl vedem anual în zona smartphone ține de lansarea de versiuni limitate a telefoanelor recente, lucru ce se întâmplă desigur și în 2019. După OnePlus 7T Pro McLaren, iată că astăzi aflăm detalii despre

Un trend pe care îl vedem anual în zona smartphone ține de lansarea de versiuni limitate a telefoanelor recente, lucru ce se întâmplă desigur și în 2019. După OnePlus 7T Pro McLaren, iată că astăzi aflăm detalii despre lansarea unei ediții limitate a flagship-ului Vivo iQOO Pro 5G pentru sărbătorirea a 80 de ani de la "nașterea" unuia dintre cei mai populari super-eroi din benzi desenate și anume Batman.

Vivo iQOO Pro 5G

Aflăm că acum 80 ani în ediția cu numărul 27 a seriei de benzi desenate "Detective Comics" își făcea prima apriție Batman, eroul cunoscut și drept Dark Knight. Pentru a marca acest moment avem iată o variantă limitată de Vivo IQOO Pro 5G, model ce vine într-un ambalaj personalizat și cu extra "goodies" la interior. 

Vivo iQOO Pro 5G

Printre aceste accesorii extra primim o figurină batman, o husă pentru telefon, un kickstand, dar și o machetă teleghidată a batmobilului Tumbler (din trilogia Nolan) ce poate fi controlată prin telecomandă. Din păcate device-ul nu primește un update estetic, deși ar fi fost interesantă să vedem logo-ul Batman în spate.

Vivo iQOO Pro 5G

Prețul acestei variante limitate este identic cu cel al modelului de bază, adică 2.300 lei în China, oferind 8 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Pe lista de dotări avem și suportul 5G, ecran AMOLED FHD+ de 6.41 inch, procesor Snapdragon 855+, cameră triplă în spate și baterie de 4500 mAh cu alimentare rapidă la 45W!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×