Creșteri spectaculoase pentru departamentul R&D Xiaomi! De la 400 angajați în 2016, la 3700 în momentul de față

1.184 ori
<b>Creșteri spectaculoase pentru departamentul R&D Xiaomi! De la 400 angajați în 2016, la 3700 în momentul de față</b>Creșterile Xiaomi din ultimii ani nu se remarcă doar la nivel financiar, ci și ca număr de angajați după cum ne dezvăluie astăzi chiar vice-președintele companiei, Lin Bin. Acesta a profitat de ocazie pentru a vorbi cu presa după

Creșterile Xiaomi din ultimii ani nuse remarcă doar la nivel financiar, ci și ca număr de angajați după cum ne dezvăluie astăzi chiar vice-președintele companiei, Lin Bin. Acesta a profitat de ocazie pentru a vorbi cu presa după evenimentul de ieri în cadrul căruia s-a lansat ineditul Xiaomi Mi CC9 Pro cu setup penta-camera și senzor principal de 108 mpx, telefon ce va debuta astăzi și într-o variantă globală.

Lin Bin

Ei bine, aflăm din partea acestui oficial faptul că Xiaomi pune mare accent pe departamentul de camere foto pentru smartphone-urile sale. Așa și este dacă ne amintim că gigantul chinez și-a extins recent prezența și pe plan european, mai precis în Finlanda acolo unde a ridicat un nou centru R&Dce are ca obiectiv dezvoltarea de echipamente și tehnologii foto.

Descoperim totodată și că echipa R&D Xiaomi a crescut de la doar 400 angajați în 2016, la 3700 în prezent - evoluție ce ne prezintă cât de rapid crește această companie. Rezultatele nu întârzie să apară și recent lansatul Xiaomi Mi CC9 Pro deja primește laude din partea celor de la DxOmark, telefon care în momentul de față ocupă prima poziție în topul celor mai bune telefoane la capitolul cameră alături de Huawei Mate 30 Pro.

Inovațiile în acest segment vor continua și așteptăm cu nerăbdare să punem mâna pe Xiaomi Mi CC9 Pro a.k.a Mi Note 10 pentru a vedea ce ne rezervă acest device în materie de fotografie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×