Vivo iQOO Neo are confirmată capacitatea bateriei; Aflăm și puterea de alimentare

536 ori
<b>Vivo iQOO Neo are confirmată capacitatea bateriei; Aflăm și puterea de alimentare</b>Cu pași repezi se apropie și lansarea lui Vivo iQOO Neo, un nou telefon de gaming pe care am avut ocazia să îl vedem de curând într-o serie de randări oficiale. Am aflat și că va avea procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845

Cu pași repezi se apropie și lansarea lui Vivo iQOO Neo, un nou telefon de gaming pe care am avut ocazia să îl vedem de curând într-o serie de randări oficiale. Am aflat și că va avea procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 la pachet și că va inaugura "accelerarea tactilă" pentru zero lag în cadrul sesiunilor de gaming. Astăzi este confirmată și capacitatea bateriei de un teaser oficial!

Vivo iQOO NEO

După cum se poate remarca pe seama acestui material promoțional, telefonul va sosi echipat cu o baterie generoasă de 4500 mAh ce suportă alimentare rapidă la 22.5W. Ca un fapt divers aflați că varianta standard de Vivo iQOO are baterie de 4000 mAh, dar suportă o încărcare mult mai rapidă, la 40W.

Pe partea de design așteptăm ca Vivo iQOO Neo să ne ofere un corp unibody cu ramă metalică la mijloc și un spate din sticlă colorat în diverse nuanțe gradient. Am aflat că are o cameră foto triplă în spate pe seama ultimelor imagini ajunse online și tot acestea ne-au confirmat că smartphone-ul are un display cu decupaj picătură în zona superioară - asociat camerei selfie.

Cum scanner-ul de amprente nu este vizibil, sunt mari șanse ca acesta să fie integrat în ecran. Aflăm toate detaliile despre telefon pe data de 2 iulie!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×