Vivo lansează smartphone-urile X6S și X6S Plus; modele cu 4 GB RAM și procesoare Snapdragon 652

Autor:  | Publicat în:  Vivo 857 ori
<b>Vivo lansează smartphone-urile X6S și X6S Plus; modele cu 4 GB RAM și procesoare Snapdragon 652</b>Cei de la Vivo sunt recunoscuți &icirc;n lume și pentru smartphone-urile ce impresionează la capitolul redare audio, modele ce adoptă chip-uri dedicate pentru a oferi o experiență multimedia superioară. Două astfel de terminale sunt X6 și X6...

Cei de la Vivo sunt recunoscuți în lume și pentru smartphone-urile ce impresionează la capitolul redare audio, modele ce adoptă chip-uri dedicate pentru a oferi o experiență multimedia superioară. Două astfel de terminale sunt X6 și X6 Plus, telefoane ce astăzi primesc un upgrade interesant.

Vorbim despre Vivo X6S și X6S, smartphone-uri care deși arată identic cu modelele mai sus amintite, vin la pachet cu o serie de upgrade-uri binevenite. În primul rând aflăm că X6S adoptă un chip audio AKM4375 DAC 32-bit, în timp ce versiunea de tip phablet vine cu un chip audio ES9028 DAC însoțit și de un procesor audio YAMAHA YSS-205X.

Pe lângă audiția de excepție ce ni se promite aici, avem parte și de un pachet hardware bine pus la punct. Primim un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652 pe ambele terminale, 4 GB memorie RAM, 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare și desigur conectivitate 4G LTE, WiFi, respectiv Bluetooth 4.0.

Aflați că Vivo X6S adoptă un display Super AMOLED Full HD de 5.2 inch (1920 x 1080 pixeli) și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Varianta phablet numită X6S Plus vine cu un display generos de 5.7 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie Super AMOLED și cu o cameră foto principală de 16 megapixeli ce promite focalizarea subiecților în doar 0.6 secunde.

Se pare că Vivo va începe vânzarea noilor produse din 5 aprilie, modelul X6S având un preț de 400 dolari, iar versiunea X6S Plus un preț de 470 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×