Microsoft nu se va axa pe Windows Phone în 2016, conform unui oficial Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 889 ori
<b>Microsoft nu se va axa pe Windows Phone în 2016, conform unui oficial Microsoft</b>Cei care au participat la conferinţele de la BUILD 2016, eveniment destinat dezvoltatorilor şi aflat sub umbrelă Microsoft au remarcat faptul că nu prea sunt multe modele Windows Phone &icirc;n sală. De asemenea nici angajaţii Microsoft nu etalau...

Cei care au participat la conferinţele de la BUILD 2016, eveniment destinat dezvoltatorilor şi aflat sub umbrelă Microsoft au remarcat faptul că nu prea sunt multe modele Windows Phone în sală. De asemenea nici angajaţii Microsoft nu etalau prea multe handseturi de genul şi explicaţia a venit rapid.

Vicepreşedintele executiv al Windows and Devices Group, Terry Myerson ar fi afirmat la BUILD că "2016 nu va fi anul lui Windows Phone". El a ţinut să precizeze că Microsoft ştie că există acele handseturi cu ecrane de 4 inch şi preţ accesibil, plus Windows Phone la bord, dar ele nu sunt un punct cheie pentru Microsoft în acest moment.

Firma din Redmond cauta alte zone de interes pentru dezvoltatori în cadrul ramificaţiilor platformei sale. A nu te axa pe ceva anume nu înseamnă a neglija totuşi. Majoritatea clienţilor Microsoft nu folosesc modele Windows Phone, asta e clar, deci Microsoft se concentrează pe furnizarea soluţiilor sale software şi pe alte platforme, ca iOS sau Android.

Când vine vorba de proiecte noi şi cu potenţial de creştere, Myerson a menţionat imediat Xbox şi HoloLens şi deşi telefoanele rămân importante ele nu sunt pe lista principală de priorităţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×