Vivo S5 apare în imagini oficiale și are o cameră în formă de romb, nuanțe în gradient

457 ori
<b>Vivo S5 apare în imagini oficiale și are o cameră în formă de romb, nuanțe în gradient</b>În weekend-ul ce tocmai a trecut descopeream faptul că peisajul smartphone se pregătește de un nou trend, cel al camerelor foto în formă de romb, asta după ce în prezent dictează fenomenul camerelor pătrate sau circulare chiar

În weekend-ul ce tocmai a trecut descopeream faptul că peisajul smartphone se pregătește de un nou trend, cel al camerelor foto în formă de romb, asta după ce în prezent dictează fenomenul camerelor pătrate sau circulare chiar. Aflam că ni se pregătește smartphone-ul Vivo V17 cu un asemenea modul foto în spate, iar astăzi descoperim că nu este singurul model cu un asemenea design.

vivo s5

Alături de acesta va sosi și Vivo S5, telefon pe care îl vedem într-o serie de imagini oficiale. Spre deosebire de Vivo V17 acolo unde bliț-ul LED este plasat în afara modului romb, aici avem bliț-ul LED la interior și una dintre camere în afara acestuia. Apropo de camere, acestea sunt 4 la număr și avem următoarea componență: 48 mpx (principal) + 8 mpx (ultra-wide) + 5 mpx (bokeh) + 2 mpx (macro).

Telefonul are ecran AMOLED de 6.44 inch cu rezoluție FHD+, procesor octa-core de 2.3 GHz (posibil Snapdragon 712), 8 GB RAM și 256 GB de stocare flash. Pentru selfie-uri avem la dispoziție o cameră frontală de 32 mpx, iar bateria este o unitate generoasă de 4010 mAh.

După cum putem vedea, smartphone-ul vine în două nuanțe gradient: albastru și albastru-roz. Lansarea lui Vivo S5 are loc pe 14 noiembrie, moment în care vom afla și prețurile de comercializare! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×