Oppo Realme X2 Pro apare în noi imagini și teasere ce confirmă suportul pentru încărcare la 50W

1.104 ori
<b>Oppo Realme X2 Pro apare în noi imagini și teasere ce confirmă suportul pentru încărcare la 50W</b>Așa cum am aflat recent, pe data de 15 octombrie este programată și lansarea lui Oppo Realme X2 Pro, primul flagship veritabil din seria Realme și totodată primul model ce va ajunge și pe plan european. Am descoperit

Așa cum am aflat recent, pe data de 15 octombrie este programată și lansarea lui Oppo Realme X2 Pro, primul flagship veritabil din seria Realme și totodată primul model ce va ajunge și pe plan european. Am descoperit multe detalii despre acest handset în ultima perioadă prin intermediul unor materiale teaser, iar astăzi sosesc noi leak-uri de acest fel, dar și câteva fotografii reale pe care le puteți vedea mai jos! 

Oppo Realme X2 Pro

În primul rând avem un teaser ce confirmă prezența suportului pentru încărcare rapidă SuperVOOC la 50W, ceva ce anterior sosea doar sub formă de speculație. Cât despre fotografii, acestea ne prezintă atât telefonul cât și cutia în care va sosi. Are o carcasă unibody cu spate din sticlă glossy și textură gradient, iar ca detalii remarcăm setup-ul quad-camera din spate și ecranul cu decupaj picătură.

Oppo Realme X2 Pro

Știm că Oppo Realme X2 Pro va oferi procesor Snapdragon 855+ la bord, un ecran cu rată de refresh de 90Hz, dar și difuzoare stereo pentru acustică premium. În spate găsim 4 camere foto, dintre care cea principală este o unitate de 64 mpx. Alături avem senzori ultrawide, bokeh și macro. 

Oppo Realme X2 Pro

Zvonuri recent ajunse în online indică posibilitatea ca Realme X2 Pro să fie unul dintre cele mai ieftine flagship-uri cu procesor Snapdragon 855+ de pe piață. Aflăm peste câteva zile dacă într-adevăr așa vor sta lucrurile! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×