Reduceri și Campanii Online #339: Azi Libris, Notino, eMAG, Altex [...]

686 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #339: Azi Libris, Notino, eMAG, Altex [...]</b>Weekend-ul aproape că ne bate la ușă și asta înseamnă că vom avea suficient timp la dispoziție pentru a face o serie de cumpărături online. Fie că vreți să vă schimbați televizorul din sufragerie, telefonul din buzunar

Weekend-ul aproape că ne bate la ușă și asta înseamnă că vom avea suficient timp la dispoziție pentru a face o serie de cumpărături online. Fie că vreți să vă schimbați televizorul din sufragerie, telefonul din buzunar sau poate garderoba, toate aceste produse beneficiază în această perioadă de reduceri foarte atractive. Descoperiți din lista de mai jos care sunt acestea și la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Oferta zilei vine și de această dată din partea celor de la eMAG.ro, retailer ce ne propune achiziția acumulatorului extern Joyroom de 10000 mAh pentru doar 29,90 lei. La acest preț trebuie să existe și ceva sacrificii totuși, precum faptul că alimentarea se face la 5V 1A, deci oarecum încetinel. Totuși, la capacitatea de 10000 mAh este o ofertă tare bună! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×