Vivo X20 Plus UD: Specificații, caracteristici și disponibilitate

1.788 ori
<b>Vivo X20 Plus UD: Specificații, caracteristici și disponibilitate</b>Cu doar câteva momente în urmă v-am informat că cei de la Vivo tocmai ce au anunțat lansarea lui Vivo X20 Plus UD pe piața din China, acesta fiind primul telefon din lume ce vine echipat cu un scanner de amprente integrat direct în ecran

Așa cum v-am informat cu doar câteva momente în urmă, producătorul chinez Vivo tocmai ce a anunțat lansarea smartphone-ului X20 Plus UD - primul telefon din lume ce aduce un scanner de amprente integrat în ecran. Acum este vremea să vă prezentăm mai pe larg device-ul, astfel că în rândurile de mai jos veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie grupate pe categorii: specificații, caracterstici, respectiv disponibilitate.

Specificații

VIVO X20 Plus UD

Din punct de vedere al dotărilor hardware, Vivo X20 Plus UD este un mid-range veritabil, sosind la bord cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 660, cu 4 GB de RAM și cu 128 GB de stocare flash. Are și slot microSD de până la 256 GB, iar ecranul este unul Super AMOLED de 6.43 inch cu aspect 18:9 și rezoluție Full HD+ de 2160 x 1080 pixeli.

Primim o cameră frontală de 12 mpx, iar în spate un modul dual de 12 mpx + 5 mpx. Telefonul aduce port microUSB v2.0, jack audio 3.5 mm, suport A-GPS și slot dual-SIM. Bateria de la interior este o unitate de 3900 mAh care se poate încărca rapid la 5V/4.5A. 

Caracteristici

VIVO X20 Plus UD

În zona caracteristicilor speciale vorbim desigur despre scanner-ul de amprente integrat în ecran, sau mai bine zis sub panoul AMOLED dacă e să fim preciși. Se folosește aici cititorul de amprente numit Synaptics Clear ID FS9500, modul plasat sub ecran ce are numai 0.69 mm în grosime. Așa cum aflam încă de la CES, pentru citirea amprentei, ecranul se va ilumina în zona în care plasăm degetul, moment în care se va crea o reflexie ce va fi citită de către scanner pentru a permite autentificarea pe device. 

Synaptics se folosește și de accelerometru în acest proces, dar și de alți senzori pentru a știi când anume să activeze cititorul de amprente și să lumineze partea specifică din ecran. Deblocarea va fi realizată în 0.7 secunde, ceva mai încet decât pot scannerele de amprente obișnuite ce-i drept. 

Disponibilitate

Așa cum era de așteptat, pentru moment Vivo X20 Plus UD va fi comercializat doar pe piața din China acolo unde precomenzile au debutat de astăzi. Livrările încep din 1 februarie și prețul este practicat de către producător se ridică la 565 dolari. Rămâne să aflăm pe viitor dacă firma chineză are planuri de a comercializa produsul și în alte zone din jurul lumii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×