Vivo X20 Plus UD, primul smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran tocmai a fost anunțat oficial

1.344 ori
<b>Vivo X20 Plus UD, primul smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran tocmai a fost anunțat oficial</b>Astăzi pe data de 24 ianuarie a avut loc lansarea oficială a smartphone-ului Vivo X20 Plus UD, primul terminal mobil de pe piață ce sosește cu un scanner de amprente integrat în ecran. Produsul de bază este X20 Plus, numai că în cazul de față

Astăzi pe data de 24 ianuarie, exact cum era programat, cei de la Vivo au anunțat lansarea lui X20 Plus UD - primul smartphone din lume ce vine cu un scanner de amprente integrat în ecran. Acest dispozitiv folosește soluția Synaptics, cea care include modulul cititor sub panoul AMOLED și care folosește reflexia luminii pentru a scana amprenta utilizatorului și astfel permite autentificarea pe device sau în diferite aplicații.

VIVO X20 Plus UD

La baza handset-ului se află phablet-ul Vivo X20 Plus, astfel că design-ul rămâne aproape neschimbat. Nici la nivel hardware nu se remarcă mari noutăți, telefonul sosind cu același ecran uriaș de 6.43 inch (aspect 18:9, rezoluție FHD+), cu procesorul Snapdragon 660, 4 GB de RAM și 128 GB de stocare flash.

VIVO X20 Plus UD

În spate are o cameră duală de 12 megapixeli și suntem informați că terminalul va fi pus în vânzare pe piața din China începând cu data de 1 februarie. Interesant este faptul că Vivo X20 Plus s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare, semn că varianta sa upgrade cu scanner de amprente integrat în ecran se va vinde și mai bine datorită dotării sale unice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×