Vivo NEX S, NEX A lansate oficial, cu cameră periscop şi ecran cu muchii super înguste

4.016 ori
<b>Vivo NEX S, NEX A lansate oficial, cu cameră periscop şi ecran cu muchii super înguste</b>Aşa cum ne aşteptam, azi, pe 12 iunie a devenit oficial telefonul Vivo NEX, cu 2 versiuni ale sale. Terminalul a avut practic o cronică a scăpărilor sale pe site-ul nostru, fiecare zi aducând o bucată nouă de puzzle.

Aşa cum ne aşteptam, azi, pe 12 iunie a devenit oficial telefonul Vivo NEX, cu 2 versiuni ale sale. Terminalul a avut practic o cronică a scăpărilor sale pe site-ul nostru, fiecare zi aducând o bucată nouă de puzzle. Îl ştim "de când era mic", adică de când era un concept la început de an, Vivo APEX. Hai să vedem cum sună varianta comercială.

În primul rând, cu ce se lauda nou venitul NEXS? Cu două aspecte: camera periscop şi cu un screen to body ratio de 91.24%. Pentru a atinge această valoare a fost nevoie ca Vivo să renunţe la camera frontală şi să o pună într-un mecanism retractabil sus. Nu avem nici difuzor pentru convorbiri, întregul ecran fiind un difuzor prin tehnologia "Screen SoundCasting".

Vivo Nex A, Nex S

Nu ştim exact unde au fost mutate senzorul de luminozitate şi proximitate, dar presupunem că sunt în spatele aceluiaşi panou din sticlă. Vivo NEX S are 8 GB RAM, procesor Snapdragon 845, 256 GB stocare şi baterie de 4.000 mAh. Rulează Android 8.1 Oreo cu FunTouch OS 4.0 şi are un ecran Super AMOLED de 6.59 inch cu rezoluţia fiind singurul aspect sacrificat aici: 2160 x 1080 pixeli.

Vivo Nex

Pentru aspectul foto avem o cameră duală de 12 MP + 5 MP în spate şi funcţii AI. Scannerul de amprente este integrat în display, iar tot AI-ul este pus la treabă de asistentul Jovi, cu buton fizic dedicat. Precomenzile încep de mâine şi preţul este de 702 dolari pentru varianta cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Cea cu 256 GB stocare costă 780 de dolari.

Vivo NEX S, NEX A

Vivo NEX A are acelaşi ecran, doar că trece la un CPU Snapdragon 710, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Are aceleaşi camere şi scanner de amprente amplasat în spate de această dată. Şi el are camera periscop şi vine cu un preţ de 625 dolari. Nici urmă de al treilea model, desi e posibil să fie cel internaţional, varianta de NEX.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×