Vivo X5 Max, cel mai subțire smartphone din lume (4.75 mm) este scos din cutie

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.297 ori
<b>Vivo X5 Max, cel mai subțire smartphone din lume (4.75 mm) este scos din cutie</b>La doar câteva minute de la evenimentul de lansare oficial ce a avut loc în China, Vivo X5 Max a ajuns și pe mâna celor de la cnbeta.com, publicație online ce ne prezintă un prim unboxing al celui mai subțire smartphone din lume sub forma unei...

La doar câteva minute de la evenimentul de lansare oficial ce a avut loc în China, Vivo X5 Max a ajuns și pe mâna celor de la cnbeta.com, publicație online ce ne prezintă un prim unboxing al celui mai subțire smartphone din lume sub forma unei serii complete de fotografii.

Din câte putem vedea, Vivo X5 Max sosește într-o cutie minimalistă de culoare albă în interiorul căreia se află încărcătorul, cablul de date, o serie de manuale și o pereche de căști in-ear, telefonul oferind și un jack audio de 3.5 mm, componentă ce a fost integrată într-o carcasă cu grosime de doar 4.75 mm.

Vivo X5 Max

După cum am aflat anterior, Vivo X5 Max dispune de un display Full HD Super Amoled de 5.5 inch, un procesor octa-core Snapdragon 615 pe 64-bit, 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Vivo X5 Max

De asemenea, telefonul beneficiază și de un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE, și tehnologia audio Hi-Fi. Se așteaptă ca Vivo X5 Max să debuteze oficial pe piața din China începând cu data de 22 decembrie la un preț de 485$.

Cel mai subtire telefon din lume

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×