LeEco Le Max 2 Unboxing: scoatem din cutie primul telefon cu 6 GB RAM ajuns la Mobilissimo.ro

4.002 ori
<b>LeEco Le Max 2 Unboxing: scoatem din cutie primul telefon cu 6 GB RAM ajuns la Mobilissimo.ro</b>Iată că a poposit şi la noi LeEco Le Max 2, care reprezintă câteva premiere pentru noi. În primul rând acest device e primul cu 6 GB RAM pe care îl testam şi primul care vine fără jack audio. Îl scoatem din cutie mai jos şi aflaţi că el costă 2450 lei

Iată că a poposit şi la noi LeEco Le Max 2, care reprezintă câteva premiere pentru noi. În primul rând acest device e primul cu 6 GB RAM pe care îl testăm şi primul care vine fără jack audio. Îl scoatem din cutie mai jos şi aflaţi că el costă 2450 lei la iHunt.ro.

LeEco Le Max 2, continutul cutiei

Acest model vine într-o cutie elegantă, în care se află manualul, cheiţa metalică pentru accesarea slot-urilor, încărcătorul cu suport Quick Charge şi un cablu USB Type-C. Nu primim căşti, dar primim un adaptor USB Type-C to audio jack de 3.5 mm. Terminalul are şi o husă transparentă la pachet şi vine cu o carcasă metalică unibody de culoare roz şi cu grosime de 8 mm.

LeEco Le Max 2 scos din cutie

Acest model cântăreşte 185 de grame şi dispune de puternicul procesor Snapdragon 820, 64 GB stocare şi o cameră principală de 21 MP, cu OIS, PDAF şi deschidere F/2.0. Nu primim slot microSD, iar acest model are un ecran Quad HD de 5.7 inch, cu panou IPS LCD. În faţă există o cameră de 8 MP, iar LeEco oferă aici şi acustica 24 bit Dolby Atmos.

Incarcatorul lui LeEco Le Max 2

Jos se află un port USB Type-C, flancat de grile de difuzoare, iar sus avem un emiţător infraroşu. Le Max 2 include şi o baterie de 3100 mAh, cu încărcare rapidă şi rulează Android Marshmallow cu EUI 5.6 aplicat peste. În spate mai găsim un scanner de amprente cu tehnologie Qualcomm Ultrasonic şi având şi o mică oglindă în acea zonă.

LeEco Le Max 2 unboxing in limba romana

Abia aşteptam să punem la treabă acest model, mai ales în multitasking şi gaming pentru a forja cei 6 GB RAM.

Puteți verifica de aici dacă prețul telefonului s-a schimbat între timp.

LeEco Le Max 2 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×