Formula Cartoon All Stars Review (Wiko Rainbow): jocul de curse pe care mi-l doream În copilărie, cu personaje Cartoon Network (Video)

1.162 ori
<b>Formula Cartoon All Stars Review (Wiko Rainbow): jocul de curse pe care mi-l doream În copilărie, cu personaje Cartoon Network (Video)</b>Ca și mulți dintre voi am crescut cu desenele de la Cartoon Network și cu personaje ca Johnny Bravo, Powerpuff Girls, Dexter și Cow and Chicken. La acea vreme nu existau jocuri cu aceste personaje, dar iată că acum există unul pe mobil care le...

Ca și mulți dintre voi am crescut cu desenele de la Cartoon Network și cu personaje ca Johnny Bravo, Powerpuff Girls, Dexter și Cow and Chicken. La acea vreme nu existau jocuri cu aceste personaje, dar iată că acum există unul pe mobil care le reunește pe toate. E vorba despre Formula Cartoon All Stars, joc disponibil gratuit in Play Store și testat pe telefonul Wiko Rainbow.

Acesta este un joc de curse cu karturi, în care veți aduna monede și bijuterii și veți putea primi și powerupuri. Veți putea personaliza lookul automobilelor, cu diferite tipuri de țevi de eșapament și diferite culori, mărimi și forme ale corpului vehiculelor. Sunt oferite și upgrade-uri pentru karturi, inclusiv de accelerație, viteza și turbo. Printre piloții ce pot fi aleși se număra Dexter, fetele Powerpuff, Johnny Bravo și personajele din Adventure Time.

Formula Cartoon All Stars

Grafica arata OK, personajele sunt bine desenate, dar unghiul camerei în timpul curselor nu e prea inspirat. Acest joc amintește puțin de Reckless Racing, doar că acum controlul e mai incomod și implică un volan afișat pe ecran. Printre powerupuri se număra arme, scuturi și alte "surprize" care vor scoate de pe traseu rivalii. Veți concura împotriva a 5 adversari folosind karturi colorate și veți apăsa pe ecran pentru a accelera, dar din nou camera va va încurca de multe ori.

Pentru a debloca noi cupe va trebui să adunați cât mai multe stele completând curse, iar aici aveți la dispoziție 75 de circuite și numeroase personaje deblocabile. în jur 100 de componente vor putea fi folosite pentru a personaliza karturile. îi acordăm acestui joc nota de 8 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS. Telefonul pe care am testat jocul, îl găsiți în portofoliul de produse MobileTrend.ro.

Formula Cartoon All Stars Review (Wiko Rainbow)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×