Continuă teaserele pentru telefonul axat pe selfie Vivo X7; Va sosi cu 6 GB RAM, procesor Helio X25

1.149 ori
<b>Continuă teaserele pentru telefonul axat pe selfie Vivo X7; Va sosi cu 6 GB RAM, procesor Helio X25</b>Cei de la Vivo continuă și astăzi seria de teasere pentru smartphone-ul Vivo X7 - un produs axat pe selfie-uri care aparent va beneficia de un pachet hardware cu adevărat interesant. Vom primi un procesor deca-core MediaTek Helio X25 la bord, dar și

Vivo e acea companie care a avut un telefon folosit de super eroii Marvel în ultimul film Captain America, căpătând astfel notorietate internaţională. Acum ei pregătesc un smartphone nou, ale cărui teasere au fost disecate de noi aici. Încă un teaser apare azi şi aflăm şi extra detalii despre hardware.

Iniţial Vivo X7 părea a fi doar un selfie phone cu camera de 16 megapixeli şi atât, dar acum dotările îl transformă într-un adevărat flagship. Se pare că acest smartphone va avea 6 GB RAM şi un puternic procesor MediaTek Helio X25. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu acest brand, aflaţi că el se află sub aceeaşi umbrelă de acţionari, investitori şi patronaj ca şi Oppo şi are legături şi cu OnePlus.

Revenind la Vivo X7, el va aduce şi un ecran Full HD de 5.2 inch, o baterie de 3000 mAh şi până la 128 GB stocare. Va exista şi o variantă ceva mai ieftină cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Preţul modelul cu 6 GB RAM este de 500 de dolari, iar cel cu 4 GB RAM costă 409 dolari. În acest hăţiş de modele atractive, devine tot mai greu să ne hotărâm ce smartphone cu 6 GB RAM să cumpărăm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×