Vivo X9 va adopta o cameră selfie duală; cel mai nou teaser confirmă această dotare

867 ori
<b>Vivo X9 va adopta o cameră selfie duală; cel mai nou teaser confirmă această dotare</b>Încursul zilei de ieri și-au făcut apariția în mediul online și primele randări pentru smartphone-urile Vivo X9 și Vivo X9 Plus - terminale ce vor adopta carcase metalice și un setup al antenelor similar cu cel înâlnit pe iPhone 7. De asemenea, la bord vo

Odată cu primele randări ale smartphone-urilor Vivo X9 și X9 Plus ce au sosit chiar ieri, aflam și faptul că acestea vor adopta o cameră selfie duală la pachet - dotare pe care am întâlnit-o anul trecut și pe phablet-ul LG V10. Astăzi, un teaser marca Vivo confirmă acest modul dual ce aparent va fi compus dintr-un senzor foto principal de 20 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli.

Vivo X9

Acesta din urmă ar oferi lentile wide pentru acele fotografii selfie de grup, pe când senzorul de 20 megapixeli va fi utilizat pentru captura standard. Nu este exclus să vedem și implementarea funcției ce ne permite modificarea punctului de focus chiar și după realizarea fotografiilor, aceasta fiind regăsită la ora actuală pe modele ca iPhone 7 Plus, dar și pe Huawei P9, respectiv Huawei P9 Plus.

Vivo X9

Cât despre celelalte dotări hardware, se așteaptă ca aceste handset-uri să vină cu procesoare octa-core Qualcomm Snapdragon 653, cu 4 sau 6 GB memorie RAM și cu 64 GB de stocare flash. Detaliile complete și prețurile de comercializare vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului de presă programat pentru data de 17 noiembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×