Vivo Z1i apare menționat online cu procesor Snapdragon 636 și ecran de 6.26 inch

945 ori
<b>Vivo Z1i apare menționat online cu procesor Snapdragon 636 și ecran de 6.26 inch</b>În acest an Oppo și Vivo au adus mai multe smartphone-uri pe piață ca niciodată, fiind vizat în special segmentul mid-range acolo unde noi și noi modele debutează lunar. Chiar ieri aflam detalii despre un viitor terminal numit Oppo A5, iar astăzi

Anul 2018 pare a fi o perioadă propice pentru companiile chineze Oppo și Vivo, firme ce au impresionat publicul cu spectaculoasele modele Find X și NEX și care sunt din ce în ce mai active pe piață. Oppo chiar și-a anunțat extinderea pe plan european în această vară și am remarcat că ambele nume de față pun un mare accent asupra zonei de terminale mid-range acolo unde noi și noi modele sosesc lunar.

Vivo Z1i

Chiar ieri aflam detalii despre viitorul phablet Oppo A5 cu ecran de 6.2 inch și iată că astăzi apar și informații despre un handset similar pregătit de către Vivo. Acesta se va numit Vivo Z1i și din ce se vehiculează vom avea parte de următoarele dotări la pachet: ecran FHD+ de 6.26 inch, procesor Snapdragon 636, 4 GB RAM și 128 GB de stocare. 

Va oferi și baterie de 3180 mAh, cameră selfie de 16 megapixeli și în spate o cameră duală de 13 + 2 megapixeli cu suport pentru captura bokeh. Android 8.1 Oreo va rula din fabrică aici și vom primi și scanner de amprente în spate. Aparent prețul va fi de numai 300 dolari, o sumă deloc rea pentru ce se oferă în cazul de față.

Este clar faptul că planurile companiilor Vivo și Oppo care se află sub conducerea BBK Electronics este acela de a-și aduce produsele în cât mai multe piețe din lume și de a concura mai serios cu Xiaomi în această zona mid-range.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×