7 telefoane Huawei primesc EMUI 8.0; Accentul pus pe gama Honor, iar Huawei P9 e pe listă!

3.950 ori
<b>7 telefoane Huawei primesc EMUI 8.0; Accentul pus pe gama Honor, iar Huawei P9 e pe listă!</b>Cu toate că în urmă cu aproximativ două săptămâni aflam vestea că Huawei P9 nu va mai primi actualizarea la Android 8.0 și EMUI 8.0 până la urmă, iată că firma chineză s-a răzgândit încă o dată. Astăzi Huawei confirmă sosirea pachetului

Huawei a confirmat astăzi faptul că va începe să ofere actualizarea la EMUI 8.0 pe 7 telefoane din portofoliul său. E vorba în special despre modele Honor, dar şi despre Mate 8 și P9. Acestea sunt veşti bune, care sosesc după ce aflasem că Huawei P9 nu va mai primi Oreo. Se pare că va primi totuşi EMUI 8.0.

HUAWEI

EMUI 8.0 nu e doar un facelift, ci aduce şi o administrare mai bună a procesorului, optimizare a performanţei şi viaţă a bateriei mai bună. Primim şi detectare a scenelor pentru fotografii, o funcţie de traducere instant la pachet şi noi setări şi opţiuni în meniuri. Sursele din China afirmă va fi întâi o fază preliminară de release: primii 20.000 de utilizatori care fac actualizarea manual via o aplicaţie mobilă dedicată vor deveni beta testeri.

Huawei

Atunci când aceştia oferă feedback şi se scapă de buguri va primi şi utilizatorul de rând din toată lumea actualizarea, găsită în zona Settings. Hai să vedem şi lista cu terminalele ce primesc acest nou UI:

  • Huawei Mate 8
  • Huawei Honor 8
  • Huawei Honor V8
  • Huawei Honor Note 8
  • Huawei Honor 6X
  • Huawei P9
  • Huawei P9 Plus

Suntem puţin confuzi acum, pentru că ne e greu să credem că EMUI 8.0 va veni fără Oreo la pachet, deci cum rămâne cu faptul că Huawei P9 nu va mai primi Oreo? Posibil ca Huawei să fi găsit o metodă să integreze noul Android. Ca o menţiune secundară se mişcă lucrurile şi pe terminalele lansate recent. Honor Play spre exemplu vine deja cu Android 8.1 şi EMUI 8.2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×