Vodafone 3G broadband se extinde!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 910 ori
<b>Vodafone 3G broadband se extinde!</b>Vodafone Romania a anuntat recent ca serviciile sale 3G broadband - HSDPA sunt disponibile in 41 de orase. Aceste servicii asigura viteze de pana la 3.6Mbps, in reteaua operatorului aflat in continua dezvoltare. Reprezentantii Vodafone Romania au anuntat...

Vodafone Romania a anuntat recent ca serviciile sale 3G broadband - HSDPA sunt disponibile in 41 de orase. Aceste servicii asigura viteze de pana la 3.6Mbps, in reteaua operatorului aflat in continua dezvoltare.

Reprezentantii Vodafone Romania au anuntat de asemenea ca inregistreaza la ora actuala aproximativ 500.000 de utilizatori 3G, iar acoperirea operatorului in cadrul acestor servicii este cea mai mare din tara. In cazul in care sunteti clientul acestui operator si provider veti beneficia de o ofera promotionala care asigura o reducere de 50% la abonamentele 3G broadband in primele 3 luni (in cazul abonamentelor pe 2 ani).

Oferta Vodafone este valabila pana la 31 ianuarie 2008, iar clientii cu abonamente de 1, 4 sau 8GB de trafic inclusi vor beneficia de un modem USB Vodafone Smart sau de un card de date Vodafone Mobile Connect gratuit. Serviciile 3G broadband sunt disponibile de asemenea si in roaming prin intermediul a 33 operatori din 26 de tari, cum ar fi Germania, Ungaria, Spania, Austria, Polonia, Irlanda, SUA, Japonia si multe multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×