Zapp pune la dispozitia clientilor un nou serviciu VoIP

Autor:  | Publicat în:  Zapp 950 ori
<b>Zapp pune la dispozitia clientilor un nou serviciu VoIP</b>Zapp a lansat serviciul VoIP Zapp Global Free, care foloseste internetul pentru a permite initierea apelurilor intre PC-uri si telefoane mobile. Noul serviciu este disponibil pe telefonul mobil, dar si pe terminalul FixTel si nu va fi nevoie de un...

Zapp a lansat serviciul VoIP Zapp Global Free, care foloseste internetul pentru a permite initierea apelurilor intre PC-uri si telefoane mobile.

Noul serviciu este disponibil pe telefonul mobil, dar si pe terminalul FixTel si nu va fi nevoie de un software pentru a-l pune in functiune. Va trebui doar sa descarcati o aplicatie gratuita de pe Internet, iar costul serviciului este de doar 4.99 dolari pe luna. In cadrul acestei oferte clientii Zapp pot suna si pot fi sunati nelimitat, iar apelantii unui client Zapp nu vor fi taxati. Va reamintim ca Zapp este parte a unui grup detinut de QUALCOMM, un nume mare pe piata serviciilor digitale.

In conditiile in care si Vodafone isi modernizeaza infrastructura pentru a oferi servicii VoIP, putem spune ca aceasta este cu adevarat tehnologia viitorului, desi numerosi operatori cu nume mari se tem de VoIP, avand in vedere gratuitatile pe care le presupune. Asteptam si o mutare a celor de la Orange sau Cosmote, care trebuie sa raspunda concurentilor cu o oferta rasunatoare, in cazul in care tehnologiile si infrastructura actuala le permit sa furnizeze servicii de acest gen.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×