Vodafone anunță majorarea tarifelor începând cu data de 6 mai; Iată cât vom plăti în plus la abonament

3.040 ori
<b>Vodafone anunță majorarea tarifelor începând cu data de 6 mai; Iată cât vom plăti în plus la abonament</b>La câteva minute distanță de la aflarea veștii că UPC va majora prețurile pentru abonamentele de internet și televiziune începând cu data de 1 mai, iată că și operatorul Vodafone România face un anunț similar

La câteva minute distanță de la aflarea veștii că UPC va majora prețurile pentru abonamentele de internet și televiziune începând cu data de 1 mai, iată că și operatorul Vodafone România face un anunț similar. Ținem să vă amintim că deja operatori precum Telekom și RCS&RDS au impus asemenea majorări de prețuri și că de vină este Ordonanța 114, așa numita taxă de monitorizare pentru operatori.

Vodafone

Până anterior această taxă pe care companiile o aveau de plătit era de 0.4%, dar odată cu noua ordonanță, taxa crește la 3%. În cazul Vodafone, prețul abonamentelor va crește cu suma de 0.83 eur (TVA inclus) începând din data de 6 mai 2019. Ca o mențiune extra, este posibil ca în funcție de planul tarifar, costul asociat majorării să fie diferit de la un client la altul.

După cum indică și mesajul primit de către abonați (exemplu mai sus), cei care nu sunt de acord cu modificarea de față, pot denunța unilateral contractul și renunța la abonament fără plata de penalități sau despăgubiri către operator. În cazul în care ați achiziționat un telefon în rate, tranșele lunare neplătite aferente acestuia devin scadente la ultima factură emisă.

Este de așteptat ca în următoarele ore să avem și un anunț similar din partea celor de la Orange România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×