Abonamentele de internet și televiziune UPC se scumpesc de la 1 mai! De vină este Ordonanța 114

1.258 ori
<b>Abonamentele de internet și televiziune UPC se scumpesc de la 1 mai! De vină este Ordonanța 114</b>Dacă sunteți abonat la serviciile UPC de internet sau televiziune, atunci cu siguranță ați fost notificați în ultimele ore cu privire la majorarea de preț ce va fi aplicată pentru aceste servicii începând cu data de 1 mai

Dacă sunteți abonat la serviciile UPC de internet sau televiziune, atunci cu siguranță ați fost notificați în ultimele ore cu privire la majorarea de preț ce va fi aplicată pentru aceste servicii începând cu data de 1 mai. Scumpirea vine la 6 luni distanță de la majorarea prețurilor pentru abonamentele de televiziune, iar motivul majorării de preț este pus pe seama ordonanței ce privește măsurile fiscale.

UPC

Așa cum se poate vedea și în captura de mai sus, prețurile asociate abonamentelor de televiziune și internet vor crește cu câte 2.38 lei (TVA inclus) începând din data de 1 mai. Modificarea de preț nu se aplică serviciului de telefonie, extraopțiunilor de televiziune (de exemplu HBO, Sport, etc) sau chiriilor de echipamente.

Motivul din spatele acestor creșteri de preț este pus pe seama ordonanței 114 care implică majorarea taxei de monitorizare la 3% din cifra de afaceri pentru distribuitorii de servicii, taxă care anterior era de 0.4%. Cei care nu sunt de acord cu această creștere pot denunța contractul în termen de 30 zile de la primirea notificării cu privire la majorare și astfel renunța la abonament fără plata de despăgubiri sau penalități.  

Vă amintim că anterior și Telekom, respectiv RCS&RDS au anunțat asemenea majorări de preț pentru abonamentele oferite clienților. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×