RIM va anunta terminalul BlackBerry 9000 pe 12 mai

950 ori

Conform celor de la Boy Genius Report, mult-asteptatul BlackBerry 9000 va fi prezentat oficial in data de 12 mai, in cadrul WES 2008 (Wireless Enterprise Symposium), care va avea loc in Florida. In cazul in care va aflati in SUA sau planuiti sa calatoriti...

Conform celor de la Boy Genius Report, mult-asteptatul BlackBerry 9000 va fi prezentat oficial in data de 12 mai, in cadrul WES 2008 (Wireless Enterprise Symposium), care va avea loc in Florida.

BlackBerry 9000

In cazul in care va aflati in SUA sau planuiti sa calatoriti in Florida, veti putea testa noul BlackBerry personal, la standurile showului. Daca nu mai aveti rabdare pana atunci, puteti arunca o privire peste testele video ale celor de la CrackBerry.com, pe care vi le-am prezentat intr-un articol anterior. Trebuie sa stiti ca telefonul BlackBerry 9000 a fost pus in vanzare pe eBay cu cateva zile in urma, fiind astfel achizitionat de catre CrackBerry.

In cazul in care reusiti sa cumparati acest terminal, dati-ne de veste, presupunand ca putinele modele 9000 nu au fost deja epuizate. Macar cei de la CrackBerry au confirmat ca aceasta tranzactie eBay nu este o farsa, lucru rar pentru un terminal nelansat inca si disponibil mai devreme pe Internet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×