Vodafone lansează serviciul gratuit "Ofertă în avans" pentru utilizatorii de cartele pre-pay

1.213 ori
<b>Vodafone lansează serviciul gratuit "Ofertă în avans" pentru utilizatorii de cartele pre-pay</b>Odată cu lansarea campaniei promoționale de Paște, cei de la Vodafone anunță și disponibilitatea serviciului "Ofertă în avans" pentru utilizatorii de cartele pre-pay. După cum sugerează și denumirea de față, cei care au cartele preplătite vor

Cei de la Vodafone România anunță astăzi lansarea pe piață a serviciului gratuit numit "Ofertă în avans", modalitate prin care utilizatorii de cartele preplătite au posibilitatea de a rămâne conectați în rețea și să beneficieze de reactivarea ofertei existente chiar și în situația în care nu au suficient credit în cont. Serviciul reprezintă totodată și o premieră pe plan local, iar extra detalii descoperiți în rândurile de mai jos.

Oferta in avans Vodafone

Ei bine, conceptul din spatele acestui serviciu le permite utilizatorilor de cartele pre-pay să reactiveze oferta existentă chiar și atunci când nu au creditul necesar pentru această acțiune. Se oferă creditul necesar în avans, o sumă ce va fi scăzută ulterior din următoarea reîncărcare. Utilizatorii vor avea obligația de a reîncărca SIM-ul în maxim 7 zile, pentru a se putea folosi în continuare de beneficiile incluse în ofertă.

Serviciul de față este disponibil atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi care au avut cel puțin două reactivări consecutive ale unei oferte. Activarea sa se face prin expedierea unui mesaj cu textul "Da" la numărul 366. De asemenea, cu ocazia campaniei de Paște, utilizatorii de cartele pre-pay pot beneficia și de un bonus de 80 GB net (cu valabilitate de 90 zile) ce va fi oferit la prima activare a unei oferte de minim 6 euro.

Pentru mai multe detalii despre serviciul "Ofertă în avans" puteți accesa site-ul vodafone.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×