Apple Watch 4 ar urma să aducă un display mai generos; Apar și alte informații

652 ori
<b>Apple Watch 4 ar urma să aducă un display mai generos; Apar și alte informații</b>La ora actuală unul dintre cele mai bine vândute ceasuri inteligente de pe piață este Apple Watch, un purtabil care se pregătește pentru un upgrade în perioada următoare. Descoperim astfel că viitorul ceas va sosi cu o serie de modificări importante

Pe seama unor informații sosite astăzi online reușim să aflăm că cei de la Apple lucrează în momentul de față la o nouă variantă Apple Watch, purtabil cu șanse mari de debut în septembrie alături de noile modele iPhone. Dispozitivul se va numi Apple Watch 4 și aparent vom avea parte de câteva upgrade-uri notabile, precum este cazul unui ecarn cu 15% mai mare decât cel existente la ora actuală pe piață.

După cum bine știți, toate generațiile Apple Watch de până acum au fost disponibile în variante ce ofereau un cadran de 38, respectiv 32mm. Există posibilitatea ca această mărime să se păstreze, doar că vom vedea un panou frontal cu muchii mult mai înguste ce va permite integrarea unui ecran mai generos în același corp.

Se vorbește și despre o baterie mai mare care va rezista o întreagă zi cu o singură încărcare și despre integrarea unui senzor pentru măsurarea EKG. Ceasul va avea și suport SIM cu 4G LTE și potrivit celor de la KGI Securities, se pare că în acest an Apple va livra în jur de 22-24 milioane de ceasuri inteligente în acest an. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×