IPEGA PG-9803 este un gamepad accesibil pentru smartphone-urile Android și iOS

821 ori
<b>IPEGA PG-9803 este un gamepad accesibil pentru smartphone-urile Android și iOS</b>Gaming-ul pe mobil a devenit din ce în ce mai popular, iar un indiciu cât se poate de clar este portarea jocurilor celebre de pe alte platforme pe Android și iOS. Mă gândesc numai la recentul PUBG, dar cu siguranță sunt și alte titluri la fel de

Pentru că gaming-ul pe mobil este într-o continuă evoluție avem nevoie și de accesorii speciale care să contribuie la obținerea unei experiențe mai deosebite. În majoritatea cazurilor degetele noastre acoperă o bună parte din acțiunea ce se petrece pe ecran, situație în care nu ne bucurăm cum se cuvine de jocul în sine. Soluția ar fi un gamepad dedicat precum acest model IPEGA PG-9083 vândut de Cafago.

IPEGA PG-9083

Dispozitivul are parte de un design ergonomic și ni se promite în cazul de față și un confort sporit la sesiunile lungi de gaming. Este ideală folosirea de smartphone-uri sau tablete cu diagonale cuprinse între 5 și 10 inch, iar ca platforme suportate avem pe listă Android, iOS, Windows 7, Windows 8, Windows 10, ba chiar și Nintendo Switch.

IPEGA PG-9083

Regăsim aici butoanele D-Pad, două tumbstick-uri situate în partea de sus (stânga, dreapta), cât și cele 4 butoane (A, X, B, Y) pentru interacțiunea cu jocurile ce ne amintesc de controller-ul de Xbox. Acest gamepad se va conecta la smartphone prin Bluetooth și aflați că la interior se află o baterie de 380 mAh care va asigura mai bine de 3 ore de distracție.

Produsul de față poate fi achiziționat pentru suma de numai 22.49 euro dacă veți folosi codul de reducere L08PAG în secțiunea de comandă de pe Cafago.com. Important de știut este și faptul că promoția este valabilă până la data de 28 aprilie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×